Inlägget gjort

Passion för Mat 2019

passion för mat

Godhem gästar mat & dryckesmässan Passion för Mat på Åbymässan 1-3:e mars

Passion för Mat är idag Sveriges mest erkända mässa för alla som gillar att laga mat!  Det är ett unikt matevent med över 100st noga utvalda utställare som alla brinner för mat och kvalitetsprodukter. En genuin och inspirerande upplevelse som lockar till nya matäventyr i köket! På mässan hittar alla matentusiaster, liten som stor ett fint urval av råvaror från kvalitetsinriktade leverantörer inom mat och dryck. På mässan får du tips och idéer om matlagning och alla kulinariska lockelser kring det dukade bordet. Självklart kan man även köpa utställarnas produkter direkt på mässan. Åbymässan är belägen 15 min från Göteborgs Centralstation.

På mässan medverkar även flera välkända professionella kockar som engagerat delar med sig av sina kunskaper och ett genuint intresse för mat och dryck. Ett mycket populärt inslag på Passion för mat är mässans Köksskola där flera av kockarna medverkar och ger tips om råvaror och matlagning. Några av årets kockar som medverkar på mässan är Leif Mannerström, Alexandra Zazzi, Christer Svantesson, Katja Palmdahl, Ulf Wagner, Maria Zihammou, Tareq Taylor samt Rickard Halleröd härifrån Trollhättan.

Vi på Godhem är så stolta och glada över att få möjlighet att deltaga på en så välrenommerad matmässa. Vi kommer erbjuda våra smakrika bröd tillsammans med andra läckerheter på mässan. Har du eller någon du känner ett stort matintresse så kan vi verkligen rekommendera ett besök på mat & vinmässan Passion för Mat! Vi ser fram emot att träffa er!

Här köper du biljetter

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.