Inlägget gjort

Pizzakväll!

DATUM: Torsdag 28:e mars
TID: 19 – Sent
PLATS: Godhem

Första pizzakvällen för det här året! Torsdag 28:e mars med start kl.19.00 är det dags igen. Sugen på pizza? Boka bord! Pizzorna flyger ur ugnen, musiken ljuder och stämningen är på topp så pass på och var snabb med att boka bord. Våra pizzakvällar är lite av en succé så det blir snabbt fullbokat. Begränsat antal platser så först till kvarn!

Kvällens erbjudande:
Välkomstdrink
Valfri surdegspizza, serveras med säsongens sallad.
Dessert inkl kaffe eller te.
299 kr

Barn under 12 år:
En halv margareta, sallad, bröd och glasskula.
99 kr

Bokning:
Ring 0520-44 71 70
eller skicka ett meddelande.
Allergier eller vegan meddelas vid bokning.

Om man inte vill äta pizza men ändå vara med och hänga så är det bara att dyka upp under kvällen, då betalar man 50 kr i inträde. Inträdet går oavkortat till bandet som spelar.
I caféet kan du som vanligt köpa grillade mackor, fika, kaffe eller varför inte en folköl?

Inte bara pizza! Det blir även live musik och konstutställning, mer info kommer. Kolla gärna in eventet på vår Facebooksida.

Ses vi?
Puss & Kram
Godhem
Inlägget gjort

Kreativ Familjeyoga

Ett tillfälle för alla åldrar, där Ni får möjligheten att ta det lugnt och umgås. Varje datum är tillägnad en färg, som utgår från temat ”Regnbågens Färger”. Vi startar med en fantasifylld Saga, innehållande enklare yogaövningar, som alla kan delta i. Därefter använder vi vår inspiration, som vi fått från sagan, till att uttrycka oss med ett kreativt verktyg. Exempelvis färg, form, klipp och klistra, pyssel etc. Vi avslutar workshopen med en ekologisk fika, som självklart är inspirerad av dagens färg. Givetvis får man ta med sig hem det man skapat.

Kommande Datum:

Lördagen 30 mars, kl. 10:00-11:30 / Färgen Blå

Lördagen 27 april, kl. 10:00-11:30 / Färgen Lila

Lördagen 25 maj kl. 10:00-11:30 / Färgen Violett

Anmälan: Mejla contact@hellocreative.se
Bifoga datum för event, namn på de som ska delta, e-post adress, kontakt telefonnummer, samt eventuella allergier. Ett bekräftelse-mejl återkopplas och betalning sker på plats (Kontant eller Swish, 15 minuter före workshopens start). Avbokning mindre än 24h. debiteras med faktura. Anmälan senast: Dagen innan kl. 18:00.

Samlingsplats: Godhem Café & Butik, Ladugårdsvägen 101, Överby, Trollhättan.
Vi går sen upp tillsammans, en våning, till vår alldeles nya Yogasal!

Kostnad (inkl material och fika): 250kr/vuxen + ett barn. 50kr/per extra bokat barn. Max tre barn per bokad vuxen. 80kr/per extra bokad vuxen. Gratis under 3år. Endast förbokning och ej Drop-in. Begränsat antal platser.

Övrigt: Vänligen kom i bekväma kläder och ta med yogamatta, liggunderlag eller filt. Butiken är öppen efter workshopens slut. Mellan kl.11:30-13:00, så erbjudes alla 20% rabatt – på varor med ordinarie pris.

Info eller frågor mejlas till: contact@hellocreative.se

Hjärtligt Välkomna Önskar,
Hello Creative & Godhem
Be Creative! Be Unique! Be You!

Inlägget gjort

Earth Hour – Tillsammans för klimatet!

 

Världsnaturfonden – WWF grundade Earth Hour som idag är världens största manifestation för klimatet. Earth Hour hålls och uppmärksammas på platser över hela världen. I vår grannkommun Vänersborg har Earth Hour uppmärksammats flera år och lördagen den 30:e mars är det dags igen. Vi på Godhem vill givetvis också vara med och delta!

Det kommer hållas aktiviteter både för barn och vuxna under hela dagen, så som högläsning, insamling av kläder till klädbytardagen, återbrukspyssel, tipspromenad, musik, utställare, nedsläckning och eldshow! För fullständigt program se Vänersborgs kommuns webbsida.

Vill du veta mer om Earth Hour och få hjälp att göra skillnad med klimatsmarta tips så kan du lära dig mer hos WWF.

Inlägget gjort

Passion för Mat 2019

passion för mat

Godhem gästar mat & dryckesmässan Passion för Mat på Åbymässan 1-3:e mars

Passion för Mat är idag Sveriges mest erkända mässa för alla som gillar att laga mat!  Det är ett unikt matevent med över 100st noga utvalda utställare som alla brinner för mat och kvalitetsprodukter. En genuin och inspirerande upplevelse som lockar till nya matäventyr i köket! På mässan hittar alla matentusiaster, liten som stor ett fint urval av råvaror från kvalitetsinriktade leverantörer inom mat och dryck. På mässan får du tips och idéer om matlagning och alla kulinariska lockelser kring det dukade bordet. Självklart kan man även köpa utställarnas produkter direkt på mässan. Åbymässan är belägen 15 min från Göteborgs Centralstation.

På mässan medverkar även flera välkända professionella kockar som engagerat delar med sig av sina kunskaper och ett genuint intresse för mat och dryck. Ett mycket populärt inslag på Passion för mat är mässans Köksskola där flera av kockarna medverkar och ger tips om råvaror och matlagning. Några av årets kockar som medverkar på mässan är Leif Mannerström, Alexandra Zazzi, Christer Svantesson, Katja Palmdahl, Ulf Wagner, Maria Zihammou, Tareq Taylor samt Rickard Halleröd härifrån Trollhättan.

Vi på Godhem är så stolta och glada över att få möjlighet att deltaga på en så välrenommerad matmässa. Vi kommer erbjuda våra smakrika bröd tillsammans med andra läckerheter på mässan. Har du eller någon du känner ett stort matintresse så kan vi verkligen rekommendera ett besök på mat & vinmässan Passion för Mat! Vi ser fram emot att träffa er!

Här köper du biljetter